Kaagvogels tegen Almere City FC

Dinsdag 1 juli a.s. oefent de selectie van Almere City FC tegen Kaagvogels. Het team van Kaagvogels wordt hierbij aangevuld met enkele talentvolle spelers uit de regio.

De wedstrijd begint om 19 uur. De toegang voor volwassenen bedraagt € 3 en voor kinderen tot 12 jaar is de toegang € 1. Door sponsoring van diverse bedrijven en particulieren hebben we de entree laag weten te houden.

Almere City FC speelt in de Jupiler League en start de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een eerste training op 23 juni 2014. Op 28 juni volgt dan de eerste oefenwedstrijd tegen SC Buitenboys. Kaagvogels is op 1 juli de tweede tegenstander van Almere City FC in hun oefenreeks. Almere City FC speelt in hun voorbereiding ook tegen de volgende tegenstanders een oefenwedstrijd: SC Heerenveen, FC Volendam, SC Cambuur en FC Utrecht.

Enkele bekende spelers zijn keeper (en regionaal bekende) Marco van Duin, verdediger Sander Keller, de middenvelders Jason Oost en Rodney Sneijder en aanvaller Charles Dissels. Trainer bij Almere City FC is (oud trainer van Jong Ajax) Fred Grim.

Al met al een tegenstander om trots op te zijn.

Wij hopen uiteraard op veel publiek, maar bovenal een leuke wedstrijd met veel gezelligheid.

Het Organisatiecomité