Er is besloten om voor een andere kledinglijn te kiezen. De reden hiervoor is de lange levertijd en de grote minimale bestelhoeveelheid van de Muta-special-design kledinglijn die we eerst hadden. De ‘oude’ kledinglijn was een speciaal voor Kaagvogels ontworpen lijn, welke in het buitenland gemaakt moest worden. Het gevolg hiervan was een lange levertijd en een grote minimale bestelhoeveelheid. Hoewel de kledinglijn erg mooi was, leverde deze werkwijze naast praktische – ook logistieke problemen op. Vanwege de grote bestelhoeveelheid hadden we van sommige kledingstukken soms een relatief grote voorraad en van andere juist weer een te korte voorraad. Om dit weg te nemen hebben we voor een ander merk gekozen. De leverancier blijft overigens Muta.

Voortaan zullen de trainingspakken, het trainingstenue, de sokken en de tassen van het merk Hummel (TEAM-lijn) worden geleverd. Dit merk is kwalitatief zeer goed, heeft een korte levertijd en is relatief gunstig geprijsd.

Hieronder volgt een korte presentatie van enkele kledingstukken:

team-suit-red-black-whiteteam-top-round-neck-red-black-whiteteam-t-shirt-red-black-whiteteam-trainingshortmanchester wit-roodStanno-original-rood-wit-sock

Het special-design wedstrijdtenue (shirt en broek) van Muta blijft wel gehandhaafd, waardoor een uniek wedstrijdtenue blijft bestaan.

Binnenkort is meer informatie voorhanden over de nieuwe kledinglijn. Er zal zo snel mogelijk paskleding beschikbaar worden gesteld. De levertijd zal ongeveer 1 a 1,5 week zijn.