logo%20breedband

Het verenigingsleven is rijk binnen de gemeentegrenzen van Hollands Kroon. Veel verenigingen en stichtingen hebben echter niet de beschikking over een goede internet- en televisieverbinding. Breedband Hollands Kroon is een initiatief om alle inwoners, en daarmee ook bijvoorbeeld verenigingen zoals Kaagvogels, te voorzien van een prima breedbandverbinding: een glasvezelnet voor de hele gemeente. Glasvezel is supersnel, stabiel en betrouwbaar. De ‘veel gestelde vragen’ over Breedband Hollands Kroon kun je hier vinden.

Steun Kaagvogels met deze actie? Hoe dan?

Steun ook het initiatief Breedband Hollands Kroon en steun indirect ook Kaagvogels.  De vier verenigingen met de meeste aanmeldingen ontvangen namelijk een leuk geldbedrag!

Je kunt je via onderstaande link aanmelden, en selecteer Kaagvogels uiteraard als steunende vereniging 😉

2015-01-680x80px

Wat moet je precies doen?

Je hoeft alleen vrijblijvend een formulier in te vullen en geeft daarmee aan dat je de actie steunt. Het is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Tussen 7 februari en 7 maart worden de steunbetuigingen voor onze vereniging (en anderen) bijgehouden.

2015-01-170x240px

Dus gewoon invullen en steun Kaagvogels, alvast bedankt!