Schrijf alvast in uw agenda! De RaboFietsSponsorTocht is op zaterdag 6 juni 2015.

rabobanksponsorfietstoch2014

 

 

 

De RaboFietsSponsorTocht is dé manier om onze clubkas aan te vullen. Het uitgangspunt van Rabobank is dat zoveel mogelijk verenigingen/stichtingen kunnen deelnemen aan de RaboFietsSponsorTocht. Met dit evenement draagt Rabobank Kop van Noord-Holland het verenigingsleven een warm hart toe.

Fietsen voor een financiële bijdrage

De Rabobank biedt dus ook ons de mogelijkheid een financiële bijdrage bij elkaar te fietsen. De bijdrage is € 50,- per fietser.

De circa 35 kilometer lange fietstocht gaat door diverse dorpjes en landerijen in onze regio. Kortom, een gezellige gelegenheid om de omgeving op de fiets te verkennen. Bovendien levert het nog geld op voor onze clubkas!

Doel

Wat gaat er met de financiële bijdrage gebeuren? We hebben als doel gesteld om de entree van het sportcomplex aan de kaagstraat 1 (terrein vv Kaagvogels) op te knappen. Dit is namelijk wel aan vernieuwing toe. Denk daarbij aan hekwerk, poort, aankondigingsbord, etc.. Enkele verenigingen en stichtingen die van het sportcomplex gebruik maken, of daar affiniteit mee hebben, zijn bereid gevonden om hun financiële bijdrage van de  RaboFietsSponsorTocht hiervoor te doneren.

Oproep: fietsers gezocht

Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben we uiteraard fietsers nodig, veel fietsers, want zonder fietsers geen financiële bijdrage. Lijkt het je leuk om een gezellig rondje in de omgeving te fietsen en daarbij tegelijk de verenigingen te steunen die van het sportcomplex gebruik maken? Geef je dan op als fietser door een e-mail te sturen naar info@kaagvogels.nl

Alvast bedankt.

Marcel Zijlstra