FietstochtZaterdag 6 juni a.s. is de Rabobank fiets sponsortocht. De Rabobank schenkt € 50,- aan elke fietser die mee fietst, tot een max. van 4 fietsers per vereniging (€ 200,- per vereniging).

De fietstocht loopt van vv Winkel naar Schagen, langs Kolhorn en Barsingerhorn, en komt neer op ca. 35 km. Tussendoor zijn allerlei activiteiten georganiseerd door de Rabobank en elke fietser krijgt een tasje met wat drinken en eten. Meer info over de tocht is hier te lezen.

Meerdere verenigingen uit Kolhorn hebben zich voor deze fietstocht ingeschreven met een gezamenlijk doel. De opbrengst zal volledig worden besteed aan …

het opknappen van de entree van het sportcomplex!

Er hebben zich al een groot aantal fietsers aangemeld, maar we komen nog een aantal fietsers te kort! Elke fietser minder is helaas € 50,- minder voor het opknappen van de entree…Het zou zonde zijn als we hier niet volledig gebruik van kunnen maken.doe-ook-meeWat is de bedoeling?
Je kunt met de racefiets of op een gewone fiets, of op een electrische fiets mee doen. We verzamelen eerst bij de kantine van het Sportcomplex De Caegh (vv Kaagvogels) en vertrekken dan om uiterlijk 9.30 uur richting vv Winkel waar de start is.

We hopen op een gezellige rit met mooi weer! Na afloop kun je een drankje krijgen in de kantine van vv Kaagvogels als dank voor de inzet.

Zou je ook mee willen fietsen en hiermee een bijdrage willen leveren aan een mooi sportcomplex in Kolhorn? Geef je dan nu op! Stuur een e-mail of bel 06-55766093.