Zoals op onderstaande poster te zien is komt net als vorig jaar Almere City  FC weer op bezoek bij Kaagvogels. Kaagvogels’ coach Jack Vledder selecteert weer een regioteam met spelers van clubs als Winkel, Kleine Sluis en Succes.

Voor deze wedstrijd zijn we o.a.  op zoek naar een wedstrijdsponsor, balsponsor en reguliere sponsoren. De wedstrijdsponsor en de balsponsor zullen prominent op de promotiefolder te komen staan, en tijdens de wedstrijddag ook extra aandacht krijgen.

De overige sponsors, sponsoring kan al vanaf €50, komen net als de bal en wedstrijdsponsor, ook op de algemene aankondigingsposter, en op het reclamebord wat minimaal een jaar in de tribune komt te hangen.

Bent U geïnteresseerd om te sponsoren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op!

Mocht U nog andere ideeën hebben, ook sponsoring in natura is een mogelijkheid, dan horen we dat natuurlijk ook graag!

De opbrengst van het gehele evenement zal worden aangewend om de kantine duurzamer wat betreft energieverbruik te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dubbel (veiligheids) glas.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (optioneel)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Vul de letters van hierboven in:

Almere City 25 juli 2015