Met onderstaande groepen hebben we 3 senioren elftallen samengesteld. Zoals iedereen kan zien is het een zeer krappe bezetting, maar met de medewerking van alle spelers moet het zeker lukken.

We hebben de reserveleden dan ook hard nodig!! Wil je niet wekelijks, maar af en toe voetballen, of weet jij iemand die graag een team komt versterken of samen met jou wil voetballen? Geef je dan nog snel op als reservelid. In overleg met de coaches kan je ruim van tevoren ingedeeld worden.

Wanneer je als reservelid gebeld wordt, stel dan de mensen niet teleur en doe mee! We proberen ruim van te voren aan te geven welke mensen we nodig hebben.

Voor iedereen geldt: als je ’s middags niet kan voetballen maar ’s morgens wel, kan er geruild worden. Geeft dit dan uiterlijk donderdagavond voorafgaand aan de wedstrijd door aan de begeleiders of aanvoerders.

Op donderdagavond 10 september (na de training) is er vanaf 21:15 uur de mogelijkheid om te reageren op deze indeling. Na de bespreking van het 1e elftal wordt het 2e en 3e elftal definitief samengesteld.

Alle spelers hebben de mogelijkheid om met de selectie mee te trainen en maken daarmee kans op een plaats in het 1e elftal (ongeacht in welk team ze op dit moment zijn ingedeeld).

Op donderdagavond is er voor de recreatieve voetballers onder ons de gelegenheid om ruim een uur tegen een balletje te trappen. De aanvang hiervoor is om 20 uur. Reserveleden zijn hierbij van harte welkom!

1e + 2e elftal:

A. Hoebe M. Colle
B. Veldman M. den Turk
D. Bakker M. Hoving
D. Dijkstra M. Jonker
D. Kaan M. Smit
D. Kuijper M. Visser
D. Wit M. Zijlstra
E. Huiberts N. Sprangers
F. Groet N. Strijker
H. Siepel P. Groet
J. Boomsma R. Heijnen
J. Dijkstra R. v.d. Dungen
J. Huijberts W. Groet
M. Campfens

3e elftal:

A. Dijkstra
E. Dik
E. Groet
E. Schumacher
G. Harlaar
I. Schaerlaeckens
J. Groenveld
M. Schenk
P. v.d. Leest
R. Liefhebber
R. Stoelwinder
T. Schaerlaeckens

Reserveleden:

C. Groen
J. Vledder
K. Luik
P. Keesman
R. Groet
R. Kuulkers
R. v.d. Kreeke
T. v.d. Dungen