Wat is AVIA Clubsparen?

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd: AVIA Clubsparen. De leden en alle mensen die hun club (Kaagvogels) een warm hart toedragen kunnen GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door Kaagvogels worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

AVIA wil met deze unieke vorm van sparen sportclubs en verenigingen de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige wijze hun club financieel te steunen. Dit kan een heel leuk bedrag worden als dit gezamenlijk door de clubleden en hun vrienden wordt ondersteund. Hoeveel er al gespaard is kan men door een digitale puntenteller op de website van hun eigen vereniging zien.

Hiernaast ziet u het saldo van de gespaarde AVIA-punten tot nu toe voor Kaagvogels.

             Saldo gespaard door Kaagvogels

Hoe werkt het?

Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen leden van Kaagvogels automatisch voor de club. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan Kaagvogels. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard voor Kaagvogels!

Clubspaarkaart aanvragen

AVIA Clubsparen is een nieuwe vorm van sponsoring. Wilt u voor Kaagvogels mee doen? Samen sparen gaat sneller, vraag nu de Clubspaarkaart aan door een e-mail te sturen via de link.

Nog vragen?

Heeft u vragen over het Clubsparen, over de spaarkaart of heeft u een andere vraag? Kijk dan eerst even bij de ‘veel gestelde vragen’ (FAQ) op de website van AVIA. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neemt u dan gerust contact op met Marcel Zijlstra (06-55766093).