Waar we normaal gesproken de Kaagvogels trimloop de zondag na de kerst doen, valt dat dit jaar iets anders uit. De zondag na de kerst is het namelijk oudjaarsdag, en die staat al jaren bekend als oliebollendag bij Kaagvogels. Voor de verandering zullen we, bij voldoende inschrijvingen, dan ook EERSTE KERSTDAG de trimloop organiseren.

En zeg nou zelf, wat moet je anders ’s ochtends op eerste kerstdag? Eigenlijk is het dé ideale start van de kerst, een rondje hardlopen/trimmen, met een overheerlijke bak snert toe!

Ben je het met bovenstaande eens, en wil je graag meedoen met de trimloop van 2,6 of 5,2 km, met dit jaar, net als vorig jaar, ook weer een ronde van 10 km, schrijf je dan snel in ovv naam en de afstand die je wil lopen bij het jeugdbestuur: jeugdbestuur@kaagvogels.nl

Let wel, inschrijven is belangrijk, bij onvoldoende inschrijvingen vooraf zijn we genoodzaakt de trimloop af te gelasten. De reden dat we vooraf in laten schrijven behoeft verder geen uitleg lijkt me.

De start voor de 10 km is om 10:45, de rest zal om 11:00 uur starten. Inschrijving bevestigen vanaf 10:15. De kosten zijn  gelijk aan vorige jaren, voor kinderen tot en met 16 exact €0,00 en voor de (jong) volwassenen vanaf 17 jaar €2,50. Uiteraard komt de opbrengst ten goede aan de jeugd van Kaagvogels.

Namens het Jeugdbestuur, Rob van de Kreeke

Kaagvogels trimloop 2015
De start van afgelopen jaar

Kaagvogels trimloop 2.6 km en 5.2 km
De ronde van 2.6 km. Deze wordt 2x gelopen voor 5.2 km. Vanaf het finishvlaggetje nog wel even om het hoofdveld naar de kantine terug.

kaagvogels trimloop 10 km

De route van de 10 km loop. Vanaf het finishvlaggetje nog wel even om het hoofdveld naar de kantine terug.