Op zaterdag 12 november 2016 komt Kaagvogels in Kolhorn en Barsingerhorn en de omgeving alle gebruikte kleding en schoeisel bij u ophalen.

Zomer kleren uit de kast,de zolder opruimen? Kaagvogels wil graag zoveel mogelijk kleding ophalen. Alles wordt opgehaald tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Willen jullie zoveel mogelijk buren, familie, vrienden en kennissen vragen om gebruikte kleding te verzamelen?

De ingezamelde kleding wordt op kwaliteit gesorteerd. Daarmee wordt gegarandeerd dat de kleding met de grootst mogelijke aandacht voor mens en milieu wordt verwerkt. Het overgrote deel van de kleding vindt zo herbestemming in Europa, Afrika en het Midden Oosten.

Hoe meer kleding er wordt opgehaald, hoe hoger de opbrengst. De gehele opbrengst gaat naar onze clubkas!

Het is de bedoeling dat de kleding in afgesloten plastic zakken vóór 09.30 uur ’s morgens voor het huis langs de straat zetten. De zakken worden nog voor de middag opgehaald door alle vrijwilligers. Willen de bewoners aan het Keern de zakken op de Westfriesedijk willen plaatsen. Voor de Oude- en Nieuwe Streek geldt dezelfde regeling als met het oud papier ophalen. Hier komt Eldert Groet de zakken ophalen. Vragen kunnen gesteld worden aan Peter Huijberts of stuur een mail.

Kleding wel en niet

Spelregels kledingactie:

  • Alle kleding, textiel en schoeisel
  • In een goed dichtgebonden plastic (vuilnis)zak
  • Goed zichtbaar langs de weg vóór 9.30 uur neerzetten

Mocht u merken dat kleding niet is opgehaald dan kunt u bellen met 06-53310542. Wij zorgen er dan voor dat uw kleding alsnog wordt opgehaald.