Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt al jarenlang een wedstrijd gespeeld tussen Kaagvogels 1 en Oud-Kaagvogels 1. Ook dit jaar is dat weer het geval. Op zondag 1 januari zal de bal om 14:30 gaan rollen, waar de kantine om 13:30 al open is. Een hoop oud spelers (en trainers!) hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging gehad om mee te spelen. Heb je deze niet gehad, en wil je wel graag meedoen graag even contact opnemen met Ramon Singer of Jack Vledder.

Om 16:00 uur zal de receptie van start gaan met uiteraard een woordje van de voorzitter. DJ Silvan Sweep (afgelopen kermis stond hij zowel bij Bas Veldman als maandag bij Schippers) zal de middag en avond voorzien van de nodige muzikale begeleiding.

Silvan Sweep

Dènis Kaptijn van de Fortuin zorgt voor een hapje eten, en uiteraard zal er wel wat te drinken zijn ook!

alcoholsticker