Ook dit jaar zullen er bij Kaagvogels weer oliebollen, krentenbollen en appelflappen (ook suikervrij!) gebakken worden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de clubkas. Het team wat dit al jaren doet is ook dit jaar weer van de partij, en daar is Kaagvogels zeer dankbaar voor!

Door dit formulier uit te printen, in te vullen en voor 28 december in de brievenbus bij Kaagvogels te doen kunt U bestellen. Het ingevulde formulier voor deze datum even mailen naar janencarolien85@gmail.com is ook prima.

Afhalen van uw bestelling kan op oudjaarsdag tussen 11:00 en 17:00 uur in de kantine van Kaagvogels, Kaagstraat 1, Kolhorn

Besteld U niet, en wilt U op 31 december toch nog wat oliebollen? Kom dan ook even langs tussen 11:00 en 17:00 uur, maar let wel: Losse verkoop op de dag zelf, maar op = op.

Oliebollen bakkken bij Kaagvogels