Sparen voor Kaagvogels bij Jumbo Supermarkt in Nieuwe Niedorp.

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar. De deelnemende sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Uit Kolhorn doen Kaagvogels en Zwaluwen mee aan deze actie.

Hoe kan ik sparen voor Kaagvogels?

Tijdens de actieperiode van woensdag 8 februari t/m 14 maart ontvang je bij iedere € 10,- een sportpunt met een unieke code bij de Jumbo-winkel in Nieuwe Niedorp. Hier staat per deelnemende vereniging een box waar je de sportpunten in kunt doneren. Mocht je vergeten zijn om ze in de winkel in de box te doen, geen probleem. In de Kaagvogels van kantine staat ook een dergelijke box. Of je kunt op deze website zelf heel eenvoudig jouw sportpunten direct toewijzen aan Kaagvogels door de unieke codes van de sportmunten direct in te voeren.

Hoe meer punten Kaagvogels verzamelt, hoe groter het bedrag dat wij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Help jij mee onze spaardoelen te realiseren?

Vragen over de actie? Kijk op de speciale website van Jumbo voor de veel gestelde vragen.