Wat is AVIA Clubsparen?

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA ‘Clubsparen’. De leden en alle mensen die Kaagvogels een warm hart toedragen kunnen GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door Kaagvogels worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

AVIA wil met deze unieke vorm van sparen Kaagvogels op een eenvoudige wijze financieel steunen. Dit kan een heel leuk bedrag worden als dit gezamenlijk door de clubleden en hun vrienden wordt ondersteund. Hoeveel er al gespaard is kan men op de digitale puntenteller zien.

 

Saldo gespaard door Kaagvogels

Hiernaast ziet u het saldo van de gespaarde AVIA-punten tot nu toe voor Kaagvogels.

 

AVIA Tellerstand

 

Hoe werkt het?

Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen leden van Kaagvogels automatisch voor de club. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de punten kan verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan Kaagvogels. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard voor Kaagvogels!

 

Clubspaarkaart aanvragen

AVIA Clubsparen is een vorm van sponsoring. Wilt u voor Kaagvogels mee doen? Samen sparen gaat sneller, vraag nu de Clubspaarkaart aan door een e-mail te sturen via de link.

 

Nog vragen?

Heeft u vragen over het Clubsparen, over de spaarkaart of heeft u een andere vraag? Kijk dan eerst even bij de ‘veel gestelde vragen’ (FAQ) op de website van AVIA.

Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neemt u dan gerust contact op met Marcel Zijlstra (06-55766093).

 

Folder

Op pagina 2 van onderstaande folder staat nog eens duidelijk uitgelegd hoe het precies werkt en wat de gebruiksaanwijzing is voor het gebruik van de Clubspaarkaart in combinatie met je eigen betaalpas.