Nieuwjaarsreceptie: 1 januari 2018

/, Nieuws, Programma, Senioren, Spel en vermaak/Nieuwjaarsreceptie: 1 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie: 1 januari 2018

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt al jarenlang een wedstrijd gespeeld tussen Kaagvogels 1 en Oud-Kaagvogels 1. Ook dit jaar is dat weer het geval. Op maandag 1 januari zal de bal om 14:30 uur gaan rollen, waar de kantine om 13:30 uur al open is. Een hoop oud spelers (en trainers!) hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging gehad om mee te spelen. Heb je deze niet gehad, en wil je wel graag meedoen graag even contact opnemen met Ramon Singer of Jack Vledder.

Om 16:00 uur zal de receptie van start gaan met uiteraard een woordje van de voorzitter.

LIVE-muziek m.m.v. FLEUR RAATELAND (Crazy Piano’s)!

Fleur Raateland is een 17 jarige zangeres en pianiste uit Anna Paulowna. Van jongs af aan is zij al bezig geweest met muziek. Muziek is haar passie, haar lust en haar leven. Ze heeft verschillende talentenjachten en promo-CD’s gewonnen. Op dit moment zit ze in het eerste jaar op het Conservatorium van Haarlem. Het repertoire varieert van Ballads, tot Pop, tot Rock tot Nederlandstalig en dansbare muziek; kortom muziek van toen en nu.

Sinds 2 jaar speelt ze meerdere zondagen per maand in de pianobar van Nederland, Crazy Piano’s te Scheveningen.

Dènis Kaptijn van de Fortuin zorgt voor een hapje eten, en uiteraard zal er wel wat te drinken zijn ook!

alcoholsticker

By | maandag, 18 december, 2017|Kantine, Nieuws, Programma, Senioren, Spel en vermaak|0 reacties