Jamsessie

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 3 Mei wordt er weer een Jamsessie gehouden, dit maal in Café De Fortuin te Barsingerhorn, onder begeleiding van de Kolhorner Sessie Band.
Op dit moment wordt er weer druk gewerkt aan een leuk repertoire.

De aanvang van de avond zal rond 20.00 uur zijn en wij zouden het heel leuk en gezellig vinden om met de jeugd de avond te openen.

Onze jamsessies zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen jong en oud, beginnend of gevorderd om eens te ervaren hoe het is om op een podium te staan en met een band te spelen.

Je kunt ervoor kiezen om met een nummer van ons mee te zingen of spelen, maar je mag ook zelf een nummer kiezen, maar geef dat dan bij aanmelding vooraf aan ons door.

Ook zouden wij het heel leuk vinden als doorgewinterde muzikanten deze avond langs willen komen om een spontane sessie in te zetten.

Dus deze avond mogen zangers – zangeressen – muzikanten van elke leeftijd met de band mee gaan doen,
wil je meespelen neem dan wel zelf je eigen instrument mee!

Maar deze avond is ook voor iedereen die gewoon lekker wil komen kijken en luisteren, iedereen is van harte welkom. Entree is gratis.

Je kunt die avond ter plaatse kijken welke nummers er gespeeld gaan worden en daar voor aanvang van de nieuwe set, je naam bijzetten.

Heb je vragen of wil je een aanmelding doorgeven mail dan naar:
kolhornerband@ziggo.nl
en vermeld je naam, je telefoonnummer, wat je wilt doen of wat je graag wilt weten,
dan neemt de band contact met je op.
Of bel naar Carolien 06-50297133
sessieband